Ironia e fatit – Episodi 15

Ironia e fatit – Episodi 15

23:30 22/09/2019

Kerem plagoset pas përleshjes me Jakup. Xhemre e tronditur kërkon ndihmen e Demirit për ta shpëtuar atë.

Kadir planifikon kapjen e Velit duke përdorur Galip.

A do të mund të funksionojë kësaj here plani i tij?

Cila është aryeja e debatit mes Xhemre dhe babait te saj?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori