Ironia e fatit – Episodi 16

Ironia e fatit – Episodi 16

22:00 24/09/2019

Meral telefonon Xhemrenë duke i thënë se është e gatshme t’i japë videon dhe në këmbim kërkon vetëm të dijë gjendjen e Kerem.

Veli kalon një krizë paniku pasi kujton të shkuarën e dhimbshme, momentin e humbjes së familjes së tij.

Çfarë do të kërkojë kësaj  here Veli nga Zejnep?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori