Ironia e fatit – Episodi 17

Ironia e fatit – Episodi 17

22:00 25/09/2019

Xhemre përballet me të vërtetën e dhimbshme të tradhëtisë së të fejuarit të saj.

Kerem  i plagosur arrin të largohet nga vendi ku Demir po e mban atë.

Zejnep dhe Galip vihen përballë Velit.

Zejnep është e detyruar të qëllojë bashkëshortin e saj në mënyrë që të bashkohet me Ajlin. Çfarë do të ndodhë me ta.

A do të mundet Kadir ta shpëtojë atë nga kjo situatë?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori