Ironia e fatit – Episodi 18

Ironia e fatit – Episodi 18

22:00 25/09/2019

Për çfarë do të flasin Kadir, Zejnep, Xhemre dhe Kerem?

Nga ana tjetër dhe Veli, Selim dhe Demir po organizojnë një mbledhje. Cili do të jetë plani i tyre?

Kerem shkon të takojë Meralin dhe e paralajmëron atë që t’i qëndrojë larg Xhemresë.

Veli pas përballjes me Zejnep, plagoset nga kjo e fundit.

Tashmë mes Kerim dhe Xhemre kanë filluar të lindin pëlqimet e para.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori