Ironia e fatit – Episodi 19

Ironia e fatit – Episodi 19

22:00 25/09/2019

Zejnep i rrëfen Kadirit se ajo ka plagosur Velin.

Xhemre zbulon fytyren e vërtetë të babait të saj.

Gjatë një shkëmbimi zjarri, Kadir plagos Velin dhe më në fund ai arrin të bashkojë Zejnepin me vajzën e saj.

A do të mundet Kadir të zbulojë nga Veli se ku ndodhet nëna e tij?Të ngjashme