Ironia e fatit – Episodi 20

Ironia e fatit – Episodi 20

23:30 29/09/2019

Demir dhe Belma do të marrin përsëri një surprizë të pakëndshme nga Jakup. Çfarë ka planifikuar ai kësaj here?

Kadir dhe Kerem do të përfshihen në një përleshje me njerëzit e Jakup.

Si është gjëndja shëndetësore e Velit?

Kadir, Zejnep, Kerem dhe Xhemre më në fund darkojnë të qetë sëbashku.

Por a ka kaluar në të vërtetë rreziku për ata?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT