Ironia e fatit – Episodi 22

Ironia e fatit – Episodi 22

22:00 02/10/2019

Kadir merr një telefonatë nga Veli. Çfarë ka për t’i thënë ai mbi nënën e tij?

Xhemre e revoltuar shkon të përballet me Demir si dhe me Belmen. Çfarë ka për t’iu thënë ajo?

Meral dhe Jakup tashmë ndodhen në duart e Velit. Çfarë do të ndodhë me ta?

Kadir ka një surprizë të këndshme për Zejnepin, ai tashmë ka gjetur një shtëpi të re për ta.

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT