Ironia e fatit – Episodi 23

Ironia e fatit – Episodi 23

22:00 02/10/2019

Veli vazhdon me kërcënimet e tij ndaj Zejnepit.

Kadir, Kerem dhe Xhemre bëjnë një plan për të marrë videon që Meral zotëron.

Por Veli është një hap para tyre duke bërë që plani i tyre të dështojë.

Kush është tradhëtari në komisariatin që Kadir punon?

Mamaja e Kerem ndodhet në rrezik…

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT