Ironia e fatit – Episodi 24

Ironia e fatit – Episodi 24

22:00 02/10/2019

Veli urdhëron Demirin të vrasë nënën e Kerem. Por kush do ta shpëtojë atë?

Zejnep pranon ofertën e Selim, tashmë ajo do të punojë për të.

Veli gjithashtu ka një ofertë për Zejnepin.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Kerem, Demir dhe Meral?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT