Ironia e fatit – Episodi 25

Ironia e fatit – Episodi 25

23:30 06/10/2019

Kadir merr një telefonatë ku i tregohet vendndodhja e nënës së tij.

Por ai do të marrë një zhgënjim të madh kur të kuptojë se e gjitha ishtë thjesht një mashtrim.

Një sulm i madh do të ndodhë mes policisë dhe njerëzve të Velit.

Çfarë do të thuhet në biseden mes Meral dhe Demir?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT