Ironia e fatit – Episodi 26

Ironia e fatit – Episodi 26

22:00 08/10/2019

Kerem dhe Xhemre shprehin ndjenjat e tyre të para ndaj njëri-tjetrit.

Veli shkon të takojë Belmen dhe e paralajmëron atë t’i qëndrojë larg Xhemresë.

Çfarë do të thuhet në takimin mes Veli dhe Zejnep?

Meral dhe Kadir ndodhen në rrezik. Çfarë do të ndodhë me ta?

A do të mundet Kadir të zbulojë tradhëtarin në skuadrën e tij?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT