Ironia e fatit – Episodi 29

Posta

Ironia e fatit – Episodi 29

22:00 09/10/2019

Kerem dhe Xhemre kalojnë disa momente të bukura sëbashku.

Për çfarë do të flasin Zejnep dhe Veli?

Kadir përgatit një surprizë të bukur për Ajlin dhe Zejnep.

Asijë shkon të takojë Zejnepin. Çfarë do të thuhet mes tyre?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi