Ironia e fatit – Episodi 3

Ironia e fatit – Episodi 3

10:00 09/09/2019

Zejnep arrin të largohet nga vendi i aksidentit për të bërë të mundur shpëtimin e vajzës së saj.

Kadir përsëri vihet në ndjekje të saj. Çfarë i lidh këta të dy nga e kaluara?

Si është gjëndja shëndetësore e Kerem dhe Xhemre?

Çfarë do të ndodhë me vajzën e Zejnep?

Të ngjashme