Ironia e fatit – Episodi 30Ironia e fatit – Episodi 30

23:30 13/10/2019

Në momentin që Adem është gati për të vrarë Kadirin ai qëllohet nga drejtori i policisë.

A do të mundet Zejnep të zbulojë që Asijë është në të vërtetë nëna e Kadirit?

Nga ana tjetër Kerem dhe Xhemre po shijojnë momentet e para të lidhjes së tyre.

Si është gjëndja shëndetësore e Ademit?Të ngjashme