Ironia e fatit – Episodi 32Ironia e fatit – Episodi 32

22:00 16/10/2019

Zejnep i dorëzon një zarf Velit. Për çfarë bëhet fjalë?

Kadir përballet me Velin dhe goditet pa mëshirë nga njerëzit e këtij të fundit.

Nga ana tjetër edhe Kerem përballet në një dyluftim me Demirin.

Cila është arsyeja që marëdhëniet mes dy çifteve Kadir, Zejnep dhe Kerem, Xhemre janë tensionuar?

Selim merr një surprizë të pakëndshme…Të ngjashme