Ironia e fatit – Episodi 33

Posta

Ironia e fatit – Episodi 33

22:00 16/10/2019

A do të mund të hakmerret Kadir ndaj përsonave që vranë familjen e tij?

Xhemre merr një telefonatë të mistershme. Çfarë do t’i thuhet asaj?

Si është gjëndja shëndetësore e Selim?

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Xhemresë dhe Kerimit?


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT