Ironia e fatit – Episodi 34Ironia e fatit – Episodi 34

22:00 16/10/2019

Zejnep shkon të takohet me Velin në jetimoren ku ajo është rritur. Çfarë do të kërkojë kësaj here Veli nga ajo?

Kadir dhe Kerem me ndihmen e Meralit arrijnë të gjejnë vendodhjen e Jakupit.

Cila do te jetë levizja e rradhës e Belmes?

Veli tashmë ndodhet  në duart e Kadir…Të ngjashme