Ironia e fatit – Episodi 35

Posta

Ironia e fatit – Episodi 35

23:30 20/10/2019

Veli tashmë ndodhet  në duart e Kadir. A do të mundet ky i fundit të zbulojë dentitetin e nënës së tij?

Demir ka një detyrë të rëndësishme për Jakup.

Kadir dorëzon Velin në polici. Ndërkohë marrëdhënia mes tij dhe Zejnep vazhdon të jetë e tensionuar.

Çfarë po fsheh nëna e Kerem?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi