Ironia e fatit – Episodi 37

Posta

Ironia e fatit – Episodi 37

22:00 23/10/2019

Zejnep i tregon të vërtetën Xhemresë rreth shantazhit që i ka bërë babait të saj.

Çfarë do të thuhet mes Adem dhe Kadir?

Zejnep dhe Xhemre thurin një plan për të acaruar Kadirin dhe Keremin.

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes dy çifteve?

Çfarë do të kërkojë kësaj here Veli nga Meral?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi