Ironia e fatit – Episodi 38

Posta

Ironia e fatit – Episodi 38

22:00 23/10/2019

Kadir dhe Zenep kalojnë disa momente të bukura sëbashku.

Por lumturia e Zejnep ndërpritet nga Veli. Për çfarë do ta paralajmërojë ky i fundit atë?

Selim ka filluar të dyshojë tek Belma.

Asije shkon të takojë Zejnepin dhe i tregon gjithë të vërtetën e jetës së saj.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi