Ironia e fatit – Episodi 39

Posta

Ironia e fatit – Episodi 39

22:00 23/10/2019

Demir vazhdon me planet e tij për të demtuar Keremin.

Ky i fundit dhe Xhemre darkojnë sëbashku. A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes tyre?

Kush është përsoni që Kadir do të takojë?

Çfarë lidhje ka ai me Velin dhe Selimin?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi