Ironia e fatit – Episodi 4

Ironia e fatit – Episodi 4

23:30 08/09/2019

Kadir vazhdon të vuajë humbjen e bashkëshortës dhe vajzës së tij.


Zejnep duhet të pranojë në hetuesi se po bashkëpunon me kriminelet. Ajo kërkon si avokate Xhemrenë.

Xhemreja nga ana tjeter ndodhet në spital pa e ditur që është pre e një tradhëtie.


Keremi di gjithçka por a do ta akuzojë Xhemreja atë?

Të ngjashme