Ironia e fatit – Episodi 42

Posta

Ironia e fatit – Episodi 42

22:00 30/10/2019

Kadir për herë të parë feston ditën e lindjes së tij të vërtetë.

Zejnep është ajo që e ka mësuar nga Asijë dhe vendos t’ia bëjë surprizë atij.

Çfarë do të kërkojë Veli nga Bahar, shërbëtorën e Asijes?

Keremit i është ngritur një kurth, ai përfundon në pranga.

Kadir plagoset. Çfarë lojë po luan Veli kësaj here?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT