Ironia e fatit – Episodi 43

Posta

Ironia e fatit – Episodi 43

22:00 30/10/2019

Kerem telefonon nga komisariati Xhemrenë. Çfarë ka për t’i thënë ai?

A do t’i tregojë asaj se çfarë i ka ndodhur?

Kadir del nga spitali dhe shkon të takojë Xhansizin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Cili do te jete plani i rradhës i Demir dhe Selim?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT