Ironia e fatit – Episodi 44

Posta

Ironia e fatit – Episodi 44

22:00 30/10/2019

Nëna e Keremit kërkon ndihmen e Meralit për të shpëtuar djalin e saj nga burgu.

Çfarë do të thuhet mes Kerëm dhe Xhemre?

Belma i rrëfen Demirit së ka vendosur të divorcohet nga Selim. Si do ta presë Demir këtë vendim të saj?

Çfarë do të kërkojë kësaj here Kadir nga Xhansiz?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT