Ironia e fatit – Episodi 48

Ironia e fatit – Episodi 48

22:00 06/11/2019

Kerem përsëri ndodhet në rrezik por tashmë ai mbrohet nga një njëri që Kadir ka futur për ta mbrojtur atë.

Asijë për herë të parë darkon me djalin e saj. Si do të shkojë kjo darkë?

Selim mëson mbi tradhëtinë e Belmës dhe Demirit.

Xhansiz nga ana tjetër mëson nga Zejnep që Kadir ëshë i biri.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi