Ironia e fatit – Episodi 5

Ironia e fatit – Episodi 5

22:00 10/09/2019

Kerem vihen në ndjekje të Jakup dhe Meral pasi dyshon tek tradhëtia e tyre.

Zejnep e dëshpëruar kërkon ndihmen e Kadirit për gjetjen e vajzës së saj.

Çfarë i lidh Kadirin dhe Velin nga e kaluara?

Belma mëson që Xhemre është një hap larg zbulimit të së vërtetës.

A do të mundet Zejnep të bashkëpunojë me policinë për kapjen e kriminelit që i rrëmbeu vajzën?

Të ngjashme