Ironia e fatit – Episodi 50Ironia e fatit – Episodi 50

23:30 10/11/2019

Veli shkon të vizitojë Kadirin në spital, ai tashmë është i gatshëm që t’i dorëzojë Xhansizin atij.

Por biseda ndërpritet kur ky i fundit shfaqet në dhomen e Kadirit. Çfarë do të thuhet  me Kadir dhe Xhansiz?

Selim i mbushur me mllef ndaj Demirit dhe Belmes, kërkon të hakmerret ndaj tyre.

Kush do të jetë viktima nga ata të dy?
Të ngjashme