Ironia e fatit – Episodi 51

Ironia e fatit – Episodi 51

22:00 12/11/2019

Xhemre mëson se babai i saj ka qëlluar mbi Belmën.

Ajo merr një telefonatë nga Xhansiz ku i thuhet nëse do babain duhet të takohet me të. Çfarë kurthi po përgatit ai?

Meral rrëmbehet dhe torturohet nga Jakup .

Çfarë propozimi ka Veli për Demirin?

Xhemre takohet me babain e saj, ajo mëson disa të vërteta të dhimbshme…

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi