Ironia e fatit – Episodi 57Ironia e fatit – Episodi 57

22:00 20/11/2019

Veli tashmë është në duar të rusëve. A do t’u tregojë dot ai atyre vendndodhjen e Kadirit?

Xhansiz kryen vrasjen e rradhës. Kush do të jetë viktima kësaj here?

Kerem dhe Xhemre takojnë Belmen dhe Demirin, ata duan të dinë vendndodhjen e Jakupit.

Çfarë do të kërkojnë ata në këmbim?
Të ngjashme