Ironia e fatit – Episodi 58Ironia e fatit – Episodi 58

22:00 20/11/2019

Veli po torturohet nga duart e ruseve. Kerem arrin të gjejë venndodhjen e Jakupit dhe shpëton Meralin.

Kadir nga ana tjetër shkon të shpëtojë Velin por një kurth po i pret ata.

Tashmë Zejnep, Veli dhe Kadir janë në rrezik. Kush do t’i shpëtojë ata?
Të ngjashme