Ironia e fatit – Episodi 59Ironia e fatit – Episodi 59

22:00 20/11/2019

Çfarë do të thuhet mes Meral dhe Xhemre?

Kadir kërkon të dijë nga Xhansiz se pse e shpëtoi atë. Ai e lidh atë derisa t’i tregojë të vërtetën.

Kadir gjen Baharin shërbëtoren e nënës së tij. Çfarë kërkon të dijë nga ajo?
Të ngjashme