Ironia e fatit – Episodi 6

Ironia e fatit – Episodi 6

22:00 11/09/2019

Kerem do të marrë një informacion të rëndësishem në lidhje me Meral dhe Jakup. Për çfarë bëhet fjalë?

Kadir mëson se ka qënë Kerem ai që ka plagosur Xhemrenë.

Per çfarë do të flasë Kadir me Zejnep?

Kerem ndodhet në rrezik…

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT