Ironia e fatit – Episodi 63

Ironia e fatit – Episodi 63

22:00 27/11/2019

Kadir dhe Zejnep kalojnë një darkë romantike.

Xhansiz vazhdon të kërcënojë Asijen. Çfarë do të kërkojë kësaj here nga ajo?

Kadir merr një infromacion të rëndësishëm. Për çfarë bëhet fjalë?

Të ngjashme