Ironia e fatit – Episodi 65

Ironia e fatit – Episodi 65

23:30 01/12/2019

Zejnep tashmë është në duart e Xhansiz. Çfarë ka menduar të bëjë ky i fundit me të?

Çfarë do të kërkojë Xhansiz nga Kadir në këmbim të gruas që ai dashuron.

Nga ana tjetër edhe Xhemre ndodhet në rrezik, Demir ka arritur ta rrëmbejë atë.

Kadir, Kerem dhe Veli bashkohen për të shpëtuar Xhemrene dhe Zejnepin…

Të ngjashme