Ironia e fatit – Episodi 66

Ironia e fatit – Episodi 66

22:00 02/12/2019

Kerem, Veli dhe Kadir arijnë të kapin Demirin por jo Xhemrenë. Kjo e fundit tashmë është në duart e Xhansiz bashkë me Zejnepin.

Belma nga ana tjetër po ndihmon në gjetjen e Xhemresë dhe Zejnepit.

Kadir së bashku me Veli dhe Kerem gjejne vendodhjen e Xhansizit.

Gjatë një përleshje Xhemre qëllohet. A do të mund të shpëtojë ajo?

Po me Zejnepin çfarë do të ndodhë?

Të ngjashme