Ironia e fatit – Episodi 67

Ironia e fatit – Episodi 67

22:00 03/12/2019

Demir përfundon në komisariat. Çfarë do të thuhet në biseden mes tij dhe Belmës?

Zejnep përgatit një video lamtumire për Kadirin.

Si është gjëndja shëndetësore e Xhemresë?

Veli merr një telefonatë nga Xhansiz. Çfarë ka për t’i thënë ai?

Tashmë Zejnep i ka minutat e numëruara, ajo është lidhur me një bombë…

Të ngjashme