Ironia e fatit – Episodi 69

Ironia e fatit – Episodi 69

23:30 01/12/2019

Zejnep është e rrethuar nga bomba.

 Kadir nuk lejon ekspertin ta çaktivizojë atë por dëshiron ta bëjë të gjithën vetë pa rrezikuar asnjë njeri tjetër.

Veli qëllon Xhansizin. A do të mund të shpëtojë ai?

Çfarë do të ndodhë me Zejnepin dhe Kadirin?

Të ngjashme