Ironia e fatit – Episodi 70

Ironia e fatit – Episodi 70

23:30 08/12/2019

Kadir i dëshpëruar shkon të qajë tek varri i nësës së tij.

Xhemre shkon të vizitojë Demirin në burg. Cila është arsyeja?

Çfarë do të thuhet në biseden mes Veli dhe Kadir?

Çfarë ka ndodhur me Xhansizin?

Kadir i propozon Zejnepit për martesë. Pas 5 ditëve më në fund qetësia ka mbushur jetet e tyre.

Të ngjashme