Ironia e fatit – Episodi 74

Ironia e fatit – Episodi 74

22:00 11/12/2019

A do të mundet Kadir të hakmerret ndaj babait të tij për të gjithë vuajtjen e madhe që i ka shkakuar?

Çfarë do të ndodhë me Veli?

Tashmë Xhemre dhe Belma të lumtura punojnë sëbashku krah njëra-tjetrës.

A do të mund të kurorëzojnë dashurinë e tyre Kerem dhe Xhemre?

Po Kadir a është i gatshëm të fillojë një jetë të re pavarësisht humbjes së dashurisë së tij?

Të ngjashme