Ironia e fatit – Episodi 9

Ironia e fatit – Episodi 9

23:30 15/09/2019

Belma e frikësuar i tregon Demirit rreth videos shantazhuese që Jakup i tregoi.

Nga ana tjetër Xhemre kërkon të darkojë me Demirin. Çfarë po përpiqet të kuptojë ajo?

Kadir dhe Zejnep kalojnë ca momente të bukura sëbashku duke harruar për disa momente dhimbjen e tyre.

Çfarë do të kërkojë kësaj here Veli nga Zejnep?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT