“Ironia e Fatit”, së shpejti ekskluzivisht në Tv Klan

Posta

“Ironia e Fatit”, së shpejti ekskluzivisht në Tv Klan

18:04 25/06/2019

Ajo humbi familjen dhe kërkonte të shkonte pas tyre.

4 të mbijetuar nga një aksident i frikshëm.

Duhet të rigjejnë forcën tek dashuria për të rishkruar jetën e tyre.

Nuk ishin ata që u përplasën, por fatet e tyre.

Nga kompania më e suksesshme “Ay Yapim” dhe nga regjisori i “Ezel” apo “I infiltruari”,  vjen suksesi i radhës. Një serial i jashtëzakonshëm me kastën më të famshme, me aktorët yje si Kivanç Tatlitug, Elçin Sangu, Melisa Pamuk, Alperen Duymaz e shumë të tjerë.

“Ironia e Fatit”, premierë ekskluzivisht vetëm në Tv Klan, së shpejti. /tvklan.al


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT