Bazri dhe Fitore Kallundra, shqiptarë të Kosovës dhe pronarë të markës “FRK Beauty” të cilët i janë drejtuar emisionit “Stop”  në Tv Klan për një problem, e kanë të regjistruar këtë markë në Norvegji dhe Kosovë. Bëhet fjalë për një biznes që merret me trajnimin kursantëve për punimin e vetullave dhe qerpikëve.

Fitore Kallundra ka licensë ndërkombëtare dhe momentalisht trajnon në Norvegji, Gjermani dhe Kosovë. Suksesi i saj është kaq i madh saqë edhe ish-kryeministrja e Norvegjisë, Erna Solberg ka zgjedhur Fitoren për pamjen e saj.

Fitore Kallundra: Një ditë më erdhi email, tha “kryeministrja do të vijë aty afër, kemi qejf të përkujdesesh për të” dhe unë menjëherë thashë po. Pas tri orësh më çuan protokollin se si do lyhej, çfarë ngjyrash dhe ia fillova të stresohesha, por prapë vetëm fakti që më kanë zgjedhur mua ka qenë një lloj…

Gazetari: Privilegji.

Fitore Kallundra: Po./tvklan.al