Java e modës në New York

Java e modës në New York

07:00 15/02/2020

Stilistët prezantuan tendencat e Vjeshtë-Dimër 2020

Flokë të mbledhur, buzë të errëta dhe sytë gjithmonë në plan të parë. Këto janë tendencat që do të shohim gjatë sezonit të ardhshëm Vjeshtë-Dimër, të prezantuara gjatë javës së modës në New York.

Michael Kors i ka afruar njujorkezët me fshatin. Në koleksionet e reja ka ndërthurur stilin urban me rehatinë e periferisë, qoftë në stil, qoftë në material.

Vetë ai thotë se koleksioni është pa kohë dhe njerëzit do të duan t’i veshin veshjet e tij edhe pas 30 vitesh. Në pritje të Londrës, Parisit dhe Milanos, java e modës në metropolin amerikan u mbyll stil dhe ngjyra.

Tv KlanGrupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi