Amadea me ndihmën e produksionit ka bërë një video surprizë për Harisin me momentet e tyre që prej hyrjes së tij në vilë. Të dy përloten teksa e shikojnë videon.

Haris: Nuk e prisja fare, po mendoja pse janë fikur dritat. Ishte shumë e bukur.

Amadea: Nuk e kisha parë kurrë veten time, mimikat që kisha bërë kur ke ardhur ti më pëlqyen shumë.

Pasi e panë një herë ata kthehen sërish në sallon për ta riparë dhe për ta filmuar që ta shikojnë gjatë ditëve në vijim.

Amadea: Po më vinte për të qarë, por thashë boll.

Haris: Nuk e kemi ditur sesi dalim në kamer, më pëlqen shumë sesi dukemi bashkë. Nuk do e harroj për gjithë jetën.

Amadaea: Je shumë i rëndësishëm për mua!

Ndiqni videon më poshtë për të parë videon e plotë të çiftit./Love Island Albania