Të ftuar: Rudina Dembacaj, Dashnor Sula, Katerina Zoto , Iva Kalemi , Edi Oga , Dorina Mema

2023 me veshtirësi, humbje, arritje dhe një pritje e ëmbël

Gatimet tradicionale dhe ritualet për një vit të mbarë, bestytënitë e personazheve

Pyetje të fshehta, fiksimi i dikujt e kush zuri morra