Një labirint ndërveprues imazhesh të Gjergj Kastriotit, eshte koncepti i ri i eventit per te njohur figuren e Skenderbeut permes artefakteve dhe dokumentave te kohes.  “Jo vetem mode” vizitoi ekspoziten-muze dhe sjell nje pasqyrim te vecante te ngjarjes artistike ne Kryeqytet.

Ato kane forma te persosura dhe tipare qe cdokush do t’ua kishte zili. Cilat jane shqiptaret qe po cmendin rrjetin, por qe ne fillimet e tyre s’kishin asnje gje te perbashket me imazhin plot shkelqim qe percjellin sot? 

Ato jane dy prej vajzave qe provokojne me se shumti me pamjen e tyre. Sa te ngjashme jane Enca dhe Oriola? A eshte duke ndjekur modelja, shembullin e paraardhes se saj, per te kapur majen e tregut?

Dhe ne fund, Laura Nezha vjen ne vitrinen e “Jo Vetem Mode” me nje paraqitje speciale te kenges se saj te fundit. Gjithashtu, ne intervisten me bjonden e skenes, mesoni te pathena nga jeta provate.