JO VETEM MODE – EMISIONI 21 (SEZONI 5)

Posta

JO VETEM MODE – EMISIONI 21 (SEZONI 5)

20:57 11/02/2017

Profili i një ministreje të suksesshme dhe model frymëzimi për çdo grua. Karriera në politikë, familja, kujtimet dhe sfidat e jetës. Një intervistë ekskluzive me ministren e Zhvillimit Urban, znj. Eglantina Gjermeni.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi