JO VETEM MODE – EMISIONI 23 (SEZONI 4)

JO VETEM MODE – EMISIONI 23 (SEZONI 4)

10:16 29/02/2016

Një vizitë në qytetin bregdetar të Durresit ku udhërrëfyes është vetë kreu i këtij qyteti, kryebashkiaku Vangjush Dako.

Filmi më i ri nga vëllezërit Cohen “Hail, Caesar!” me Josh Brolin dhe George Clooney.

Sekretet e damës angleze Hellen Mirren dhe jeta e amerikanit Shia LaBeouf.

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT