Jo vetem mode – Emisioni 29 – Sezoni 8! (29 mars 2020)

Jo vetem mode – Emisioni 29 – Sezoni 8! (29 mars 2020)

13:00 29/03/2020

Sot ne #jvm vjen nje speciale per bashkejetesen ne Tirane. Tirana 100 vjet kryeqytet na solli ne vemendje shume gjera qe kane ndodhur nder vite. Nje prej tyre eshte edhe shperngulja e popullsise drejt kryeqytetit. E per kete mund te kujtojme shpernguljen e dibraneve, llacifaceve qe vijne te rrefyera sot nepermjet personazheve tane bashke me histori personale. Me shume se sa per Tiranen, kjo speciale na njeh me shume me dibranet, zakonet por mbi te gjitha per bashkejetesen e tyre me vendalinjt.

Meqenese keto kane qene dite te veshtira, te dytyruar per te qendruar brenda, te gjithe kane gjetur forma per te kaluar kohen. Dikush ka gatuar duke treguar recetat ne rrnete sociale, dikush na ka sjelle tutoriale make up apo dikush eshte stervitur. Megjithate duket se qendrimi ne shtepo do te vazhdoj gjate ndaj sot ju sjellim disa ide per te kaluar kohen. Crafte apo edhe tituj librash nga dy shtepi botuese, Pegi dhe Dudaj.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo